Formació


 A través dels següents enllaços accedireu a:


La 
formació telemàtica del Departament d’Ensenyament té les seves condicions específiques que també cal tenir en compte en el moment de la inscripció. A través del següent link accedireu a tota l'oferta d'aquesta modalitat formativa:
 


 Recordeu que per fer la inscripció a la formació cal tenir el correu de la xtec, si s'us ha caducat perquè no vau canviar la contrasenya, heu de tornar a sol·licitar-ne un de nou.
 


 

A continuació trobareu els documents necessaris que us serviran per formalitzar la vostra sol·licitud per al PFZ 2016-2017. Recordeu que els professionals del CRP estan a la vostra disposicó per resoldre qualsevol dubte o consulta.
 


Formació interna de centre (FIC)

ficModalitat formativa que té lloc dins de cada centre educatiu, i s’adreça a la majoria del claustre o a un col·lectiu d’un centre.

  • És liderat i dinamitzat per un equip de coordinació format per tres persones del centre entre les quals almenys una és de l’equip directiu. No hi ha un formador extern.
  • Té una durada de 30 hores, de les quals 20 han de ser de treball conjunt i 10 s’han de dedicar a treball individual o en grups reduïts.
  • Si voleu engegar una formació interna al vostre centre, poseu-vos en contacte amb nosaltres.