Pla de Formació de Zona i de Ciutat


Adjudicació de places a partir del dia 9 d'octubre


El període d'inscripció de l'oferta formativa del Departament d'Ensenyament per aquest curs 2018-2019 romandrà obert del 13 al 26 de setembre. En aquest link trobareu les condicions generals d'inscripció.

A través dels següents enllaços accedireu a:

La formació telemàtica del Departament d’Ensenyament té les seves condicions específiques que també cal tenir en compte en el moment de la inscripció. A través del següent link accedireu a tota l'oferta d'aquesta modalitat formativa:


Inscripció

 

Calendari d'inscripció

 

La inscripció a les activitats de l'oferta general es realitzarà en dos torns, un primer torn al setembre i un segon torn al gener. Al maig s'obre un altre període d'inscripció per a la formació d'estiu.

Períodes d'inscripció Sol·licitud de plaça Consulta d’adjudicacions Inici de les activitats
Primer torn del 13 al 26 de setembre 9 d’octubre a partir del 17 d'octubre 
Segon torn del 9 al 19 de gener 30 de gener a partir del 6 de febrer
Formació d'estiu del 15 al 31 de maig 20 de juny a partir del 2 de juliol
Sol·licituds de plaça

Per sol·licitar una plaça s'ha de disposar d’usuari i contrasenya XTEC actualitzats. Si s'ha de sol·licitar o es tenen problemes amb l’identificador es pot visitar la pàgina d’atenció a l’usuari/ària. Cal tenir en compte que el mitjà preferent de comunicació és el correu XTEC.


la meva formació

 Recordeu que per fer la inscripció a la formació cal tenir el correu de la xtec, si s'us ha caducat perquè no vau canviar la contrasenya, heu de tornar a sol·licitar-ne un de nou.
 


Formació interna de centre (FIC)

ficModalitat formativa que té lloc dins de cada centre educatiu, i s’adreça a la majoria del claustre o a un col·lectiu d’un centre.

  • És liderat i dinamitzat per un equip de coordinació format per tres persones del centre entre les quals almenys una és de l’equip directiu. No hi ha un formador extern.
  • Té una durada de 30 hores, de les quals 20 han de ser de treball conjunt i 10 s’han de dedicar a treball individual o en grups reduïts.
  • Si voleu engegar una formació interna al vostre centre, poseu-vos en contacte amb nosaltres.