BEE BOT i BLUEBOT

Maleta en prestèc, contingut:

  • 6 robots
  • 6 cables USB per recarrega 
  • 2 Reixes transparent
  •  49 cartrons de programació
  • Dossier amb experiències diverses


- Per ensenyar control, llenguatge direccional i programació per edats des de 3 a 7 anys.

- Botons clars i brillants

- Memòria per a més de 40 passos

- Es mou amb en passos de 15 cm cada vegada, i gira 90 º


bee bot virtual

Bee-Bot:

Aquesta app està organitzada en 12 nivells. Treballa fonamentalment la lògica de la direccionalitat: avançar, retrocedir, girar a esquerra o dreta.


Experiències de centres
Blue bot

Té una aparença molt semblant a Bee Bot encara BLUE BOT és transparent i incorpora una llums blaus molt vistoses. Ens permet realitzar les mateixa accions que Bee Bot i incorpora noves. La principal és que podem connectar-nos via Bluetooth amb el nostre dispositiu mòbil, usant l'aplicació gratuïta per IOS i Android BLUE BOT.
Quan BLUE BOT connecta amb l'aplicació, es inhabiliten els seus botons i passem al control del robot des del nostre dispositiu.
 

L'aplicació és fàcilment configurable i ens permet realitzar girs de 45º, anul·lar alguns comandaments, gravar missatges de veu, traçar els nostres propis recorreguts amb l'opció del llapis i personalitzar els taulers de joc per mitjà de fotografies directament des del nostre dispositiu. Cada vegada són més els docents que incorporen aquest recurs a la seva aula per iniciar l'alumnat en la robòtica educativa i en els llenguatges de programació i la demanda de formació en aquest sentit també ha augmentat significativament.
Experiències amb bee bot