M'imagino. Del gest al text

ADREÇADA A: Professorat i alumnat

 

NIVELL: Educació Secundària (1r. d'ESO).

 

MODALITAT: Sessions amb l'alumnat de foment de la lectura i l'escriptura.

 

OBJECTIUS: Incentivar l'alumnat en la lectura i en l'escriptura. Despertar la curiositat i la imaginació en la ment de cada alumne/a. Descobrir que el món fantàstic de les idees pot sorgir de les activitatsmés quotidianes. 

 

DESCRIPCIÓ: Participació activa de cada alumne/a individualment, en grups reduïts icom a grup classe en un treball de teatre gestual, fent un recorregut desdel gest i el que suggereix fins a l'escriptura acabada d'una breu història.

 

A CÀRREC DE: Companyia de teatre VOL·RAS

 

ACCIONS AMB L'ALUMNAT: Participació en una activitat programada.

 

ORGANITZA: CRP Ciutat Vella

 

TEMÀTICA: Promoure la lectura i l'escriptura