Día de la ciència

Com cada a curs per aquestes dates tenim previst reeditar l'activitat "La Ciència en primera persona", en el marc de la qual el Departament d'Ensenyament té previst realitzar fins a 100 conferències simultànies arreu de Catalunya. Aquestes conferències s'adrecen a l'alumnat de batxillerat i de 4rt d'ESO.
 
La conferència que us proposem enguany és "Encara s'investiga en matemàtiques?" a càrrec de Marta Casanellas, doctora en matemàtiques i professora agregada del Departament de Matemàtica Aplicada de la Universitat Politècnica de Catalunya.
Hem triat aquesta conferenciant, a part de per la seva vàlua científica, pel valor afegit que representa ser una investigadora jove i pel què aquest fet pot representar per al nostre alumnat.
 
La data prevista és el dia 23 de novembre des de les 9,30h. fins les 11h a la sala d'actes de l'Institut Milà i Fontanals.
 
Us demanem que en feu difusió entre el professorat interessat i que ens confirmeu el nombre d'alumnes i de professors/es que teniu previst que hi assisteixin abans del 8 de novembre.